Vechile instalații de încălzire îți dau bătăi de cap? Vrei să încerci ceva inovativ și care să fie, în același timp, eficient? Noi îți oferim soluția: încălzirea electrică în pardoseală. Apelează la echipa noastră, PasInstal, și vei avea parte de cele mai bune condiții de montaj și proiectare de încălzire prin pardoseală.

Cu ce se deosebește încălzirea electrică în pardoseală față de mijloacele tradiționale de încălzire?

Dacă nu vă sună cunoscut, noi vă vom oferi câteva detalii despre ce presupune acest sistem destul de nou și, aproximativ, la ce preț se ridică montajul de încălzire electrică în pardoseală. Principalul avantaj al încălzirii prin pardoseală este acela că este o metodă rapidă și eficientă de menținere și încălzire a temperaturii ambientale, precum și una care vă va oferi o serie de beneficii.

Față de sistemele tradiționale de încălzire, trebuie să luați în considerare pe cel prin pardoseală fiindcă este, mai întăi de toate, unul foarte rapid. Astfel, nu veți pierde mult timp până temperatura ambientală va deveni una mai mult decât plăcută. Din cauza corpurilor de încălzire montate pe perete, ca în cazul încălzirii tradiționale prin calorifere, aerul cald se ridică, apoi coboară rece, la nivelul picioarelor. Mai mult decât atât, încălzirea căminului dumneavoastră va fi una neuniformă, iar fiecare colț al camerei va fi diferit încălzit. În schimb, dacă veți opta pentru încălzirea electrică prin pardoseală pe care noi v-o recomandăm cu toate încrederea, aveți siguranța că spațiile casei voastre vor fi uniform încălzite, fiindcă, probabil cum vă așteptați, căldura este uniformă și se degajă constant, de data aceasta de sus în jos.

Ce trebuie să știți despre prețul la încălzire electrică în pardoseală

Pentru mulți dintre voi, atunci când veți consulta ofertele de preț la încălzirea electrică prin pardoseală, probabil că vi se va părea puțin mai costisitor decât o încălzire, spre exemplu, prin clasicele calorifere. Însă, datorită experienței noastre în proiectarea, montajul și apoi mentenanța acestor sisteme, vă asigurăm că prețul pentru încălzirea electrică în pardoseală se va amortiza cu timpul, fiindcă aceasta consumă cum până la 35% mai puțină energie electrică decât sistemele clasice. De asemenea, gândiți-vă că, datorită modului de încălzire  uniform și cantității mari de căldură degajată, prețul puțin mai mare la instalarea încălzirii prin pardoseală se va amortiza cu timpul.

Parchet special pentru încălzirea în pardoseală

Prețul la încălzirea prin pardoseală mai include și montarea unui parchet cu proprietăți speciale pentru astfel de încălzire. Așadar, pe lângă instalarea unor corpuri de încălzire amplasate sub parchet sau sub pardoseală, în general, e nevoie și de un anumit tip de parchet, cu proprietăți speciale.  Prețul la parchetul pentru încălzire în pardoseală poate fi mai ridicat, însă, va asigura degajarea corectă a căldurii și o senzație foarte plăcută la nivelul picioarelor.

Dacă vă gândiți deja la alegerea acestui tip de încălzire a spațiului ambiental, atunci nu uitați să apelați numai la experți, pentru ca încălzirea în pardoseală la un preț bun să fie realizată de cei mai buni în domeniul instalațiilor.