În inima Clujului, am venit din nou să forăm căci localnicii de aici au fost foarte mulțumiți de lucrările pe care le-am realizat în decursul timpului. Ne-am pus în valoare experiența, pasiunea și dorința de a ne depăși propriile rezultate anterioare.

Zilele acestea, am realizat 4 foraje profesionale de mare adâncime la solicitarea clinților noștri. 3 dintre aceste foraje au fost realizate la adâncimea de peste 100 de metri și cel e-al patrulea a depășit adâncimea de 120 de metri.

Chiar dacă solul a fost refractor la dorințele noastre și s-a opus cu strășnicie intențiilor noastre de a oferi clujenilor apă pură din adâncul pământului, utilajele noastre de ultimă generație ne-au dovedit încă odată, că alături de o echipă profesionistă pot face o echipă excepțională.

Ne bucurăm să vă mai spunem că am reușit să realizăm câte un foraj la 2 zile ceea ce ne face să credem că nimic nu este prea greu atunci când îți dorești cu adevărat să te bucuri de sănătate și independență.

Activitatea noastră nu se oprește aici căci suntem solicitați permanent pe întreg teritoriul țării și vrem să vă asigurăm că putem face față solicitărilor dumneavoastră deoarece avem din ce în ce mai multe echipe, achiziționăm permanent noi utilaje și dorim să rămânem cea mai importantă companie de foraje din România, așa, cum de altfel, suntem de mai bine de 10 ani.