Am tot discutat de-a lungul timpului despre serviciile de foraje ce sunt executate mai cu seama in zonele rurale, acolo unde localnicii nu au acces la reteaua publica de apa.

Probabil ca nu de putine ori ati tot observat afise expuse in zonele urbane cu anuntul “Executam puturi”. Poate ca v-ati intrebat ce rol au aceste afise in mediul urban, atat timp cand serviciile de forare sunt destinate mediului rural. Iata totusi ca de ceva timp astfel de foraje isi gasesc utilitatea si la oras.

Un lucru insa este cert. Forajele castiga din ce in ce mai mult teren si ne putem da seama de acest lucru din 2 aspecte: numarul de solicitari ale clientilor a crescut de la an la an, iar numarul competitiv ce presteaza astfel de servicii a crescut si el.

Astfel de servicii nu erau atat de cunoscute cu ani in urma, mai ales pentru persoanele din mediul rural, unde majoritatea aveau negresit o fantana in curte. Cu timpul nevoia de a avea parte de cat mai mult confort a crescut, drept urmare aici incadram si serviciile de forare ale unui put.

Sa revenim totusi la punctul de plecare al articolului, de ce forajele castiga din ce in ce mai mult teren chiar si in mediul urban. Acest lucru este dat de faptul ca solicitarile sunt destul de mari.

Piata imobliara din Romania a crescut foarte mult in ultimii ani

Intr-o vreme, oamenii se mutau din “buricul targului” la tara. Lasau apartamentul si confortul pentru o casa intr-un loc linistit, departe de zgomotul orasului. Asta pentru ca aveau nevoie de mai mult spatiu, de avantajele pe care le aducea o curte cu o gradina si de faptul ca puteau sa isi amenajeze sau construiasca un proiect de casa dupa bunul plac. Cu toate aceste avantaje, familiile constientizau ca erau prea departe de locul de munca, de institutiile scolare, de magazine si de toate facilitatile pe care le gaseau in zona urbana.

Fapt pentru care oamenii au inceput sa isi schimbe ideile si sa gaseasca modalitati pentru a beneficia si de spatiu cat si de toate facilitatile care se gasesc in zona urbana. Astfel ca au optat pentru construirea caselor in aceste zone. Piata imobiliara a crescut foarte mult in ultimii ani privind sectorul constructiilor, iar aici nu vorbim neaparat de blocuri, ci de case in mediul urban.

Oamenii s-au orientat catre terenuri care detin in adancime resurse de apa si unde pot implementa un foraj de apa.

Un alt motiv pentru care serviciile de forare sunt la mare cautare in mediile urbane

Tot in ultimii ani, rezultatele testelor ce s-au obtinut privind calitatea apei de la reteaua publica de alimentare au fost destul de nefavorabile. Apa obtinuta dintr-un foraj este mult mai calitativa, unde consumatorii se pot bucura de o apa bogata in calciu, saruri si minerale. Astfel de elemente atat de importante pentru sanatatea noastra se gasesc mai putin sau chiar deloc in apa imbuteliata.

Sa vedem totusi si alte avantaje cu care vine un astfel de foraj in mediul urban:

  • forajele au capacitatea de a face fata alunecarilor de teren
  • asigura instalarea la o adancime cat mai mare pentru a obtine o apa cat mai calitativa
  • acestea sunt efectuate in conditii ecologice pentru ca proprietarul sa consume o apa filtrata natural.

Desigur ca in aceste cazuri vorbim mai cu seama de puturi de medie si mare adancime, fiind printre cele mai recomandate. Si noi le recomandam pentru ca de aici se va obtine o apa calitativa.

Si echipa noastra Eco Drill executa astfel de foraje in mediul urban. Am fost solicitati de nenumarate ori in diferite zone din tara, iar fiecare proiect a avut succes.

De ce sa optati pentru un foraj indiferent de zona in care locuiti

Pentru ca apa este sursa vietii. Si nu vorbim despre orice fel de apa, ci de una calitativa ce este bogata in vitamine si nutrienti.

Indiferent de zona in care locuiti, ar fi de preferat sa optati pentru servicii de forare a unui put pentru a beneficia de o apa constant pura.

Chiar daca vorbim la inceput despre niste costuri, acestea se amortizeaza cu timpul.

Daca veti colabora cu noi aveti ocazia de a negocia preturile. Acestea depind in mare parte de complexitatea acestuia. Solul, ce utilaje se folosesc si asa mai departe.

O sa vi se recomande de fiecare data sa colaborati cu o echipa ce are experienta in domeniu si este lesne de inteles de ce. O firma de specialitate va poate efectua un astfel de foraj intr-un timp cat mai scurt astfel incat sa va bucurati cat mai curand posibil de o apa excelenta.

Asadar, indiferent de zona in care locuiti, noi ne putem deplasa oriunde aveti nevoie de astfel de servicii.