Despre Eco Drill

Din pasiune pentru lucrurile bine facute, am ales sa activam in domeniul forajelor, ca fiind cel mai provocator domeniu pe care il poti face oriunde in tara. Alegand forajele, ne-am asumat responsabilitatea de a invata permanent, iar ca acest lucru sa dureze, nu o poti face decat daca iti place foarte mult sa vezi lucruri minunate si, de ce nu, unice, cladite cu mintea si mainile tale.

In cei 13 ani de experienta pe piata din Romania am reusit sa invatam din greseli si sa trecem prin toate situatiile, astfel incat, acum sa va oferim cele mai bune servicii .

S.C. ECO DRILL S.R.L. executã foraje profesionale în orice tip de sol, orice duritate, pe tot teritoriul Romaniei, pentru : puturi de apa de medie şi mare adâncime  (50 – 500 ml), pompe de caldura (sistem de colectare : apã – apã sau sol – apa), micropiloni, prospectiuni, consolidãri, prelevare de sol, monitorizarea apei, alte tipuri de foraje.

Gama noastră de servicii, nu este limitată la aria forajelor, astfel încât vă putem oferi montare, service și mentenanță pentru  sisteme de pompare profesionale (Pedrollo , Grundfos ) și sisteme de energie neconvenţională (Pompe de căldura, Panouri solare, Încălzire în pardoseală).

De ce sa ne alegeti pe noi ?

Experienta in domeniu pe care am acumulat-o, a inseamnat, atat garantia reusitei fiecarei lucrari, cat si acumularea curajului de abordare a provocarilor cele mai indraznete.

  • oferim garanţie de minim 2 ani de zile, pentru orice lucrare executată;
  • numărul nostru de lucrări totalizează PESTE 1000 DE FORAJE;
  • datorită experienţei asimilate, timpul nostru de execuţie este redus la minimum;
  • operăm cu cele mai performante utilaje, tehnologii și echipamente;
  • materiile și materialele pe care le utilizăm prezintă calitate superioară, asigurând astfel o durabilitate îndelungată;
  • echipa pe care v-o punem la dispoziţie este compusă din specialiști și personal instruit, definiţi de profesionalism, experienţă, flexibilitate, și promptitudine;
  • motivaţia noastră constă în îndeplinirea celor mai exigente cerinte;
  • avem preţuri avantajoase, negociabile, care variază în funcţie de complexitatea lucrării;
  • finalitatea lucrărilor noastre satisface criteriile celor mai înalte standarde;

Anul 2018 a îmbogățit recuzita societății noastre cu încă două noi utilaje, Buldoexcavatoarele marca JCB, modelele 3CX și 4CX.

Acestea au fost achiziționate prin Programul Operațional Regional 2014-2020Axa Prioritară 2, titlul proiectului fiind “DIVERSIFICAREA ACTIVITATII SOCIETATII ECO DRILL SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE DE CONSTRUCTII SI CREAREA DE LOCURI DE MUNCA”.

 

3d9890a9-405a-46db-9bab-6bffdef5ef5d