Săptămâna ce tocmai se termină ne-am bucurat să revedem plaiurile frumoase ale minunatului Cluj Napoca. Bucuria cea mare este că am reușit, din nou, să îmbinăm utilul cu plăcutul astfel că am venit în acest minunat oraș pentru a face ceea ce știm cel mai bine – să forăm pentru a extrage apa și căldura din pământ.

Obiectivul nostru, de această dată, a fost realizarea a două foraje pentru un beneficiar care are o frumoasă clădire rezidențială de circa 250 mp. Impresionat de modul în care ne prezentăm în mediul online acolo unde sunt tot mai prezenți românii, în număr tot mai mare și de multele recomandări ale clienților noștri, mai mult decât mulțumiți de calitatea serviciilor noastre, ne-a solicitat realizarea de foraje în vederea montării de pompe de căldură.

Deși ne-am confruntat cu duritatea solului din zona gării din Cluj, deoarece a trebuit să forăm prin sol dificil, bolovănos, caverne, marnă și stâncă, am reușit, ca de fiecare dată, să realizăm o străpungere a solului extrem de elegantă. Am forat până la adâncimea de 150 de metri și am introdus furtun colector 2 x 40 mm cu PN 16 pentru ca fericitul nostru client să se bucure în această iarnă, care se preconizează a fi foarte grea, de căldura de care toți trebuie să ne bucurăm – cea eco, oferită de mama natură prin eforturile echipei EcoDrill.

Trebuie să precizăm și faptul că transportul utilajelor noastre, de altfel de ultimă generație, poate singurele din România care se ridică la standardele tehnologice ce sunt impuse de piața europeană, a necesitat solicitarea unei Autorizații de Liber Acces de la Primaria Cluj, astfel că am putut să ne deplasăm cu un gabarit mare către locația unde am realizat frumoasa lucrare.

De asemenea, așa cum era de așteptat, am realizat această lucrare într-un timp record la standarde excepționale, clientul nostru fiind extrem de mulțumit și uimit de profesionalismul de care a dat dovadă echipa noastră. Concluzia a fost una singură, așa cum ne-a declarat clientul – Nu credeam că în România există o companie atât de profesionistă care să lucreze cu tehnologie atât de avansată.

Îi mulțumim pe această cale clientului pentru faptul că ne-a permis, ca încă odată, noi să realizăm cât de simplu este să ne depășim limitele fără a face rabat de la calitate.