Locuitorii comunei Ruginoasa din Iași au înțeles cel mai bine că natura este prietenul nostru. Astfel, după multele deplasări prin țară, astăzi a venit rândul locuitorilor din Ruginoasa să se bucure de profesionalismul și experiența echipei Ecodrill.

Este bine știut că apa din adâncul pământului, mai bine spus, cea din stratele acvifere captive, este cea mai bună de consumat în raport cu cea din pânza freatică care de cele mai multe ori este poluată cu diverși nitriți și compuși chimici dăunători sănătății omului.

Pentru a se bucura de grija mamei naturi, locuitorii comunei Ruginoasa ne-au solicitat realizarea unui foraj pentru captarea apei din adânc și astfel ne-am deplasat pentru a confirma, din nou, eticheta și profesionalismul companiei noastre. Doar știți și dumneavoastră, noi ne deplasăm pe întreg teritoriul țării și forăm la orice adâncime și în orice tip de sol căci experiența și utilajele de care dispunem ne permit.

Concret, la Ruginoasa, am realizat un foraj cu o adâncime de peste 120 de metri, unde am identificat apa cea mai bună. Prin intermediul unui sistem de pompare pe care l-am montat, apa urcă prin țevi ce au diametrul de 125 și are un debit de peste 3.6 metri cubi pe oră. Impresionant, nu? Și mai impresionat este, totuși, că de fiecare dată reușim să avem astfel de performanțe fără să facem rabat de calitate, doar știți prea bine că noi utilizăm țeavă de cea mai bună calitate pentru ca forajul dumneavoastră să reziste mulți, mulți ani.

Chiar dacă pare desprins din filme, vă asigurăm că prin intermediul resurselor de care dispunem am reușit, din nou, să ne întrecem propriile așteptări. Chinuiți de temperaturile de afară am reușit să finalizăm lucrarea, inclusiv prin montarea unei pompe cu cabină de puț, racorduri, etc., în mai puțin de 3 zile. Trebuie să recunoaștem și de data aceasta că tehnologia de care dispunem și utilajele de ultimă generație pe care le folosim în beneficiul dumneavoastră au forat cu o viteză de peste 10 metri pe oră și astfel, beneficiarul lucrării nu a fost nevoit să aștepte mult rezultatul chiar dacă prețul pentru o astfel de lucrare este CEL MAI MIC, din România.

Vă invităm și pe dumneavoastră să ne permiteți să ne depășim limitele. Nu trebuie decât să apelați bine-cunoscutul număr de telefon 0749.861.105 pentru a ne solicita consultanță GRATUITĂ.