Am detaliat si cu alte ocazii, aici pe blog, despre implicatiile colaborarii cu specialisti. Ei bine, revenim asupra acestui subiect, de data aceasta privind experienta post forare. Vorbim in randurile ce urmeaza despre pompa submersibila aleasa corespunzator cu tipul de foraj. Iata despre ce este vorba.

Ulterior realizarii forajului veti continua cu investitia intr-o pompa submersibila, daca scopul acestui service a fost acela de a realiza alimentarea cu apa curenta a locuintei, cladirii. Pentru cei cu care am colaborat sau cei interesati in acest sens, detaliem si in cadrul paginii noastre oficiale ca dupa executarea forajului va putem oferi si solutii in ceea ce priveste echipamentul complet pentru pomparea apei.

In oferta noastra includem, dupa caz:

  • Pompa submersibila, vasul de expansiune, cabluri.
  • Sufa de ancorare, tevi, fitinguri.
  • Tablou electric cu senzori.
  • Regulator de presiune, manometru, izolatori.

Ce trebuie sa stiti este ca va fi in avantajul dumneavoastra a continua colaborarea cu cei care va executa si forajul. In cazul nostru asiguram echipamente de la producatori de renume, precum Pedrollo sau Grundfos. Desigur, oferim si garantia acestora, de 2 ani, asa cum vine ea de la producator.

Alegerea pompei submersibile

Pentru o alegere optima trebuie avut in vedere diametrul acestei pompe. Iar aici depindeti de diametrul interior al tevii forajului. De regula este nevoie de un diametru cu 8-10 mm mai mic fata de cat este diametrul interior al forajului. Riscul este sa blocati pompa in foraj. Din nou, relevant este ca specialistul care a executat forajul sa aiba un cuvant de spus si in ceea ce priveste alegerea si montarea pompei.

Va conta de asemenea si inaltimea de pompare. Aici depindeti de debitul dorit si necesar. De vreme ce este cunoscut debitul si adancimea la care va fi montata pompa, va fi cunoscuta deci si presiunea necesara pentru instalatia aceasta.

Debitul forajului ar trebui specificat de executant in dosarul tehnic. In mod obisnuit, dupa finalizarea unui foraj ar trebui sa aveti disponibila o fisa cu toti parametrii forajului. Astfel, atunci cand veti colabora mai departe cu alte firme, in vederea montarii de pompa submersibila spre exemplu, sa aveti datele importante despre ce tip de echipament este necesar. Se intampla insa sa existe conflicte intre cei doi prestatori de servicii – lipsa de exeprienta si asumare mai ales pot sta la baza acestor tipuri de situatii.

Eco Drill va recomanda sa alegeti colaborarea cu specialisti de fiecare data. Un motiv intemeiat pentru care lista de servicii la noi este extinsa si include si ceea ce tine de alegerea si montajul echipamentului de pompare se refera tocmai la episoade de acest gen. Nu gresiti nici daca in cele din urma chemati specialistul sa rezolve situatia – spre exemplu alegerea unei pompe mai mari care suprasolicita forajul, blocarea pompei in foraj, colmatarea acestuia etc.

Subliniem faptul ca riscul este de cel de nerespectare a parametrilor forajului, asa cum sunt acestia specificati in documentatia finala a forajului. Chiar daca executantul forajului nu va fi de vina, lucrarea compromisa in sensul in care nu poate fi explotat forajul corect va dezamagi.

Iata aici lista noastra de servicii S https://ecodrillforaje.ro/servicii/alte-servicii/. Ofertele noastre pot fi complete, sunt personalizate pentru ca fiecare caz impune o alta tehnica de forare in primul rand. Va asteptam in cadrul paginii noastre pentru detalii sau sa luati contact cu echipa noastra.