Vremurile se schimba an de an in orice domeniu. In ultima perioada au crescut foarte mult preturile la alimente, materiale de constructii si la aproape orice alte obiecte de care avem nevoie. De asemenea piata locurilor de munca sufera modificari, fiind unele joburi care sunt inlocuite de diverse aparaturi, altele care dispar complet pentru ca necesitatile sunt altele. Oricum ar fi, ne adaptam schimbarilor si luam decizii cat mai convenabile pentru noi.

Din pacate si pretul utilitatilor a crescut, indiferent daca vorbim despre cei care locuiesc la casa sau la apartament. Asta inseamna venituri mai mici in fiecare luna, in special in perioadele mai reci. Totusi, ca de fiecare data, la noi veti gasi diverse solutii pentru acasa. Sistemele inteligente de incalzire va pot fi de mare ajutor si veti afla din acest articol de ce.

Solutii avantajoase pentru probleme generale

Orice persoana si familie sufera din cauza scumpirilor, fiind o problema generala. Important este sa luati deciziile potrivite, care sa va aduca avantajele si solutiile asteptate. In acest sens noi va putem ajuta cu montarea a diverse sisteme pentru acasa. Vorbim aici despre trei mari servicii pe care le puteti alege si anume:

  • Forajele pentru puturi
  • Instalarea pompelor de caldura
  • Instalarea panourilor solare termice.

Fiecare dintre acestea pot aduce avantaje diverse ce nu pot fi de ignorat, pe care le veti considera chiar de mare ajutor acasa. Asta pentru ca va ajuta sa economisiti lunar sume considerabile, chiar daca investitia initiala este poate destul de mare.

Forajele pentru puturi

Asa cum am mai discutat aici pe site, forajele pentru puturi va pot ajuta foarte mult. Asta pentru ca sunt o solutie pentru casele in care nu exista retea publica de apa, dar pot fi montate pentru orice gospodarie.

Un foraj ar trebui realizat la adancimi medii sau mari, noi asa recomandam pentru ca apa sa nu intre in contact cu diverse substante poluante. Asa cum stiti deja oferim solutii diverse de forare, in functie de tipul de sol si alte aspecte. Trebuie sa stiti ca un foraj poate alimenta o casa cu apa de care aveti nevoie. Asta inseamna ca nu veti mai avea cheltuieli lunare din aceasta perspectiva.

Ne vom ocupa de toata lucrarea daca apelati la serviciile noastre de foraje pentru puturi de apa. Trebuie sa stiti ca vom lua in calcul suprafata casei, cati membrii sunt in familie si alte aspecte astfel incat sa realizam o lucrare personalizata, care sa poata asigura necesarul de apa de care aveti nevoie.

Instalarea pompelor de caldura

O alta solutie pot fi pompele de caldura. Va putem ajuta cu montarea unor pompe de caldura care va pot ajuta sa economisiti pana la 75% din energie, in comparatie cu alte tipuri de sisteme de incalzire.

In acest caz vorbim despre exploatarea in mod inteligent a energiei din sol. Practic este si o solutie eco friendly. Puteti alege pompe de caldura care functioneaza pe principii precum:

-Apa – apa

-Sol – apa.

Vorbim aici despre freonul care intra in contact cu apa si ii preia din caldura. Prin procese complexe freonul ajunge in stare gazoasa si atunci poate ajunge la temperaturi de  70 – 75 de grade.

Va putem ajuta cu servicii complete in ceea ce priveste instalarea pompelor de caldura. Nu ne vom ocupa doar de materialele necesare, ci si de montarea propriu-zisa astfel incat sa aveti parte de schimbarile dorite.

Instalarea panourilor solare termice

Una dintre ultimele solutii de care puteti beneficia cu ajutorul nostru este instalarea panourilor solare termice. Asa cum bine stiti este foarte avantajos sa beneficiati de energia solara. Multe dintre persoane isi indreapta atentia spre aceste solutii, in special din cauza costurilor crescute pentru utilitati.

Panourile solare va pot asigura necesarul de apa calda in proportie de 100% in timpul verii, ceea ce nu este un procent de trecut cu vederea. Chiar si pe timpul iernii sunt de ajutor pentru ca pot asigura pana la 70%. Conteaza foarte mult si ce tip de tuburi alegeti, daca sunt vidate sau plate, astfel incat sa se plieze pe cerintele si necesitatile pe care le aveti.

Ne vom ocupa de toate demersurile necesare, de la alegerea panourilor potrivite și pana la montare. Important de stiut este faptul ca in cazul panourilor solare termice este extrem de important si unde sunt asezate, astfel incat lumina soarelui sa ajunga la ele pe tot parcursul zilei.

Profesionistii din echipa noastra va asigura ca vor lua in considerare toate aspectele astfel incat sa va ofere servicii de calitate.

Solutii inteligente, avantaje pentru viitor

Atunci cand alegeti oricare dintre aceste sisteme este important si cu ce echipa lucrati. Noi, echipa Eco Drill Foraje va putem ajuta cu tot ce aveti nevoie. Avem experienta in domeniu si cu siguranta veti avea parte de avantaje si in viitor daca veti alege aceste solutii inteligente pentru casa voastra.