Introducere

 

Vizitarea site-ului ecodrillforaje.ro implică acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor stabilite de către ECO DRILL SRL conform prevederilor legale.  Utilizarea în continuare a site-ului implică acordul dumneavoastră expres și neechivoc privind termenii și condițiile de utilizare ale site-ului https://ecodrillforaje.ro/

 

 

 

 

Societatea SC ECO DRILL SRL își prezintă serviciile și produsele prin intermediul site-ului https://ecodrillforaje.ro și în calitate de administrator, a stabilit termenii și condițiile de utilizare pentru vizitatorii și utilizatorii acestuia care sunt statuate în acest document.

 

Administratorul acestui site are dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile acestui site, de a modifica/completa/elimina gama de servicii fără a notifica în prealabil utilizatorii.

 

Administratorul site-ului are dreptul de a efectua orice fel de acțiuni de modificare asupra paginilor din site, a structurii codului, a conținutului text sau video, a design-ului sau a serviciilor și produselor,  fără a notifica utilizatorii în acest sens.

 

Utilizatorii și vizitatorii site-ului https://ecodrillforaje.ro trebuie să îți însușească toate informațiile prezentate în cadrul secțiunii Termeni și Condiții înainte de a utiliza orice fel de servicii prezentate prin cadrul acestuia.

 

Utilizatorii care nu sunt de acord cu cele prezentate în cadrul acestei secțiuni nu trebuie să continue navigarea, să nu solicite sau să accepte serviciile sau produsele oferite prin intermediul site-ului.

 

  1. Responsabilitățile utilizatorilor. Activități interzise.

 

Utilizarea site-ului https://ecodrillforaje.ro și a serviciilor sau produselor prezentate prin intermediul acestuia implică o serie de responsabilități din partea vizitatorilor site-ului.

 

II.1. Utilizatorul site-ului este de acord să nu modifice, copieze, transmită, reproducă, publice, vândă, orice informație prezentată prin intermediul site-ului  https://ecodrillforaje.ro , indiferent că se referă la executarea forajelor, gama de servicii, prețuri,  imagini, manieră de prezentare a serviciilor, portofoliu, principii de funcționare sau orice altfel de informații care au directă legătură cu site-ul.  

 

II.2. Utilizatorul se obligă să nu creeze servicii derivate și sa nu revândă elementele prezentate prin intermediul acestui site.

 

II.3. Utilizatorul este de acord să suporte orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului în cazul în care acesta solicită întocmirea unei oferte de preț personalizate, deviz de lucrări, proiecte speciale, etc, dacă administratorul site-ului îi comunică în prealabil acest lucru.

 

II.4. Utilizatorii site-ului se obligă să nu prezinte, transmită, revândă sau să utilizeze în scopuri personale sau comerciale, informații din conținutul ofertelor, proiectelor, devizelor sau orice fel de act, cu valoare juridică sau nu, primite din partea angajaților societății SC ECO DRILL SRL.

 

II.5. Utilizatorii sunt obligați să transmită informații reale și actualizate precum Nume, Prenume, Email, Telefon, CV, în cazul completării secțiunii Angajări sau alte informații și documente necesare întocmirii ofertei de preț, solicitată de acesta prin intermediul site-ului  https://ecodrillforaje.ro o. Orice deghizare a identității reale de către utilizatorii acestui site este strict interzisă.

 

II.6. Înainte de a introduce datele cu caracter personal pentru utilizatorii care doresc depunerea unei intenții de angajare, aceștia trebuie să citească despre securitatea informațiilor și protecția datelor cu caracter personal prin accesarea paginii Politica de Confidențialitate. Dacă informațiile prezentate nu sunt suficient de clare și concise utilizatorul poate solicita administratorul site-ului mai multe informații referitor la maniera de prelucrare a acestor date, scopul prelucrării și implicit perioada de arhivare a acestor date.  

 

II.7. Utilizatorul se angajează să respecte legislația în vigoare și să nu desfășoare asupra site-ului  https://ecodrillforaje.ro  orice fel de activități de monitorizare, de hacking sau orice fel de acțiuni care pot afecta funcționarea optimă a acestui site-ului, a serverului unde este găzduit sau a celorlalți vizitatori ai site-ului.

 

II.8. Orice colectare automată sau robotică a datelor de pe site-ul ecodrillforaje.ro este absolut interzisă.

 

III. Securitatea informațiilor. Protecția datelor cu caracter personal.

 

III.1. Solicitarea unei oferte sau transmiterea unui mesaj prin formularul de contact al site-ului necesită introducerea unor date cu caracter personal de către utilizatori. Aceste informații vor fi în mod obligatoriu actuale, clare și complete și vor fi actualizate de către utilizator ori de câte ori va fi necesar.

 

III.2. SC ECO DRILL SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe site și de a nu da curs unui mesaj sau unei solicitări de ofertă în cazul în care administratorul site-ului consideră că informațiile furnizate de un utilizator sunt false, incomplete, neclare sau neconforme.

 

III.3. Toate informațiile transmise prin intermediul site-ului vor fi păstrate în siguranță și vor fi prelucrate doar de către persoane avizate de către administrator.

 

III.4. Toate mesajele, comentariile sau anunțurile de tip text transmise către administratorul site-ului vor fi păstrate confidențiale, excepție făcând cazurile în care administratorul sau persoanele împuternicite de aceștia consideră că legea este încălcată.

 

III.5. Site-ul ecodrillforaje.ro o  este securizat printr-un Certificat SSL. Cu ajutorul acestuia transmiterea datelor se face prin https care securizează și criptează până în server informațiile iar din server pe e-mail la administratorul paginii desemnat.

 

  1. Dreptul de proprietate intelectuală:

 

Conținutul site-ului  https://ecodrillforaje.ro include texte, imagini, reprezentări grafice, programe, elemente de grafica web, scripturi și orice alte informații, este proprietatea SC ECO DRILL SRL și/sau a partenerilor/furnizorilor săi și sunt protejate de Legea drepturilor de autor și legea privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

 

SC ECO DRILL SRL garantează utilizatorului acces limitat și gratuit pe site-ul  https://ecodrillforaje.ro dar nu îi conferă dreptul de a descarca/modifica parțial/integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia liniile de cod, de a revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scop comercial sau orice alt scop care este contrar intereselor societății SC ECO DRILL SRL, fără acordul scris și explicit al reprezentantului societății.

 

  1.  Legislația în vigoare

 

Prin vizitarea, utilizarea serviciilor disponibile pe site, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca Legile Române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și SC ECO DRILL SRL. Orice activitate frauduloasă, ilegală sau sau dăunătoare este protejată de legislația în vigoare și va fi soluționate conform acesteia.

În cazul în care va apărea orice fel de conflict între  SC ECO DRILL SRL și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestuia pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, din orice motive, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

 

  1. Sugestii și reclamații

Utilizatorii pot transmite către administratorului site-ului eventualele sugestii, reclamații cât și întrebări referitor la serviciile sau termenii și condițiile de utilizare a site-ului prin accesarea formularului de contact a paginii la adresa de e-mail office@ecodrillforaje.ro sau la numerele de telefon afișate.