Alimentarea cu apa a unei gospodarii impune nevoia de foraj. Ajungeti la noi, aveti tot soiul de intrebari si asa cum este firesc va lamurim pentru a intelege de ce noi suntem o solutie. Forajele va ajuta sa obtineti alimentarea cu apa sigura si de calitate, in conditiile in care lucrarea in sine va fi una definita de aceste principii.

Detinem experienta necesara, utilajele necesare pentru a duce la bun sfarsit lucrarile in cauza. Suntem recunoscuti pentru doua dintre cele mai complexe tehnici. Acum sa explicam pe intelesul tuturor cateva aspecte:

  1. Cat costa un foraj?

Ca si atunci cand mergeti la croitor si doriti un costum la comanda, pretul difera. Tine de material, croi si de modelul dorit. In cazul nostru tine de sol, de caracteristicile acestuia, dar si de neprevazutul ce poate sa intervina in decursul lucrarilor.

Costurile unui foraj depind de prea multi factori incat sa va spunem o suma. Putem insa sa estimam aceste costuri.

  1. Nu pot sa aleg ceva mai ieftin?

Romanul cauta mereu alternative si si-ar dori ceva ieftin si bun. Sa ne gandim mai intai de toate la ce implica aceste costuri. Va spunem doar ca un foraj de mica dimensiune are sanse sa fie o investitie repetata in scurt timp. Nivelul de poluare afecteaza calitatea apei incat recomandarea noastra ramane cea de a fora la medie sau mare adancime.

  1. Exista o siguranta ca ulterior forajului voi avea apa potabila?

Ulterior forarii apa trebuie testata pentru a fi siguri ca vorbim despre apa potabila. Din nou reamintim de importanta de a fora la adancimi mari, de peste 80 de metri, acolo unde apa nu are sanse de a fi contaminata dintr-o sursa externa. Totusi, nici acest aspect nu poate fi o garantie ca apa este 100% pura, lipsita de nitrati sau alte substante.

  1. Ce durata de viata are un foraj?

Ce va putem spune sigur este ca o lucrare efectuata de Eco Drill inseamna din start un avantaj al calitatii. Un foraj realizat ca la carte daca se poate spune astfel, poate fi util si bun de exploatat generatii dupa generatii. In functie de factorii locali, de calitatea materialelor de asemenea, sunt sanse ca un foraj sa nu aiba probleme pana la 20-30 de ani.

  1. Proiectul in sine include si un sistem de pompare?

Vom executa forajul asa cum este stabilit de la bun inceput. Sistemul de pompare este separat de foraj, insa puteti gasi solutii tot la noi. Asta in conditiile in care punem la dispozitie si astfel de echipamente. Este cu atat mai recomandat si mai practic sa colaborati cu aceeasi firma si in ceea ce priveste montarea echipamentului ce va extrage si va pompa apa spre suprafata.

Va punem la dispozitie set complet de echipamente de acest gen, de marca Pedrollo si Grundfos. Mai multe detalii regasiti aici.

  1. In cat timp este gata forajul?

Am avut proiecte derulate in 12 zile, au fost cazuri in care am realizat 3 foraje in 10 zile. Situatiile sunt atat de diferite, de la caz la caz. Ce putem spune este ca la fata locului pot fi determinati mai multi factori ce pot influenta acest aspect.

Subliniem de asemenea ca a grabi lucrurile nu este niciodata de bine. Totusi nu ii puteti crede pe cei care va spun ca timpul potrivit este  la vara. Nu, chiar si in plina iarna putem fora, doar inghetul este de suprafata si noi foram la mari adancimi. 

Va asteptam in cadrul paginii noastre pentru detalii si lista completa de servicii.